Skip to content Skip to footer
trailerlaadtrainingen

Wat is een trailerlaadtraining?

Voordat we samen aan de slag gaan plannen we een intakegesprek in. Dit kan via Whatsapp of telefonisch. Aan de hand van de uitkomst daarvan geef ik je advies over welk traject het best bij jou en je paard past. Hierna plannen we een afspraak voor de eerste ontmoeting en training.

Tijdens deze eerste ontmoeting laat je mij zien hoe je normaal gesproken je paard zelf op de trailer zet en vervoert. Dit doen we natuurlijk alleen als dit veilig kan. Ik controleer de trailer ook altijd op veiligheid en geschiktheid.

Vervolgens gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de problemen met je paard, en stellen we een plan op. Hierna kunnen we beginnen met de eerste training.

trailerlaadtrainingen

Stappenplan trailerladen

We starten met de basis voor het trailerladen; het grondwerk. Ik geef je hierbij veel nuttige tips, en bij alles wat we doen leg ik je ook uit waaróm we dat doen, zodat je je paard beter leert begrijpen.

Indien nodig krijg je na de training nog wat huiswerk mee om zelf thuis te oefenen. En weet: voorafgaand, tijdens en na de training mag je me echt alles vragen. Domme vragen bestaan niet! Ik wil jou helpen, dus vraag me alles wat je wil weten.

trailerlaadtrainingen

Stappenplan trailerladen

We starten met de basis voor het trailerladen; het grondwerk. Ik geef je hierbij veel nuttige tips, en bij alles wat we doen leg ik je ook uit waaróm we dat doen, zodat je je paard beter leert begrijpen.

Indien nodig krijg je na de training nog wat huiswerk mee om zelf thuis te oefenen. En weet: voorafgaand, tijdens en na de training mag je me echt alles vragen. Domme vragen bestaan niet! Ik wil jou helpen, dus vraag me alles wat je wil weten.

trailerlaadtrainingen

Vervolgtraining trailerladen en advies

Een aantal dagen na de training hebben we contact over hoe het nu gaat en plannen we indien nodig een vervolgtraining in.